MANHATTEM

v/h van der Worp Mannenmode

Sinds 1877 in Hattem, ooit begonnen met het verkopen van een ‘eigen’ gebreide borstrok, later verder uit-‘gebreid’, als familiebedrijf met dames- en herenzaken in Wezep en `t Harde.

In 1974 startte de herenzaak op de huidige locatie Kerkstraat 6. Aanvankelijk een ruim opgezette mannenmodezaak met kinderkleding. Door omstandigheden werd deze uitgebreid met een jeansshop, onder de naam `double you` wat de W van Worp vertegenwoordigde. Nog weer later werd `double you sport` toegevoegd.

Deze sportshop bracht kleding voor zwem, hockey, tennis, badminton en langlauf. Daarnaast werden sticks, rackets en LL ski`s verkocht, gemonteerd en rackets bespannen. Zelfs Hattem kreeg `s winters een getrokken langlaufloipe van een 12 km in Molecaten. Al met al een te breed georienteerde zaak.
Er werd een keus gemaakt tot Mannenmode. Een goed genomen beslissing.

U krijgt , als u dat wilt, vakkundig advies.
We zijn tevreden. Maar uiteraard pas helemaal, als u het ook bent. En gezien de grote hoeveelheid `vaste klanten` hebben we wel een goed gevoel.

In een ongedwongen sfeer, adviseren we u bij het aanschaffen van uw kleding, een enkel stuk, maar een garderobe in z`n geheel hebben we ook geen moeite mee. Daarnaast een goed gesprek onder het genot van een vers gemalen kopje koffie.
Handgeplukt en fair trade!!

U ziet, we staan ergens voor!!